Multikulturalismus je mor, pane Kostláne

František Kostlán je známý aktivista hnutí Tolerance a občanská společnost a signatář Ligy proti antisemitismu a nám, kteří chodíme diskutovat na iDnes, je také znám jako blogger, který nepovoluje diskuse a dští síru na pronárodní strany a hnutí. Se zájmem jsem si přečetl jeho článek Multikulturalismus nemá alternativu a byl jsem, přiznávám, dost zvědavý, co nám autor zajímavého sdělí. Nadpis sliboval úderný článek, ale byl jsem zklamán. Více než tisíc slov a málo konkrétních a jasných myšlenek.

Pan Kostlán nám sdělil (kromě toho, že jsme my, „anonymní pravičáci“ vzteky rudí, což moje zrcadlo popírá), že soužití lidí z různých kultur je realita a že mu mohou zabránit jedině koncentrační tábory a ostnatý drát na hranicích. Což o to, lidé s různým kulturním původem u nás žijí, taková je skutečně realita 21. století a v minulosti tomu nebylo jinak. Pane Kostláne, multikulturalismus neznamená, že si Vietnamec postaví ve svém obýváku oltářík se soškou Buddhy, že Romové budou pořádat tradiční tanečky v místním kulturáku ani to, že si Židé zřídí košer řeznictví. Proti tomu nic. Multikulturalismus znamená, že zákony státu si vykládá každá nepřizpůsobivá menšina po svém a většinová společnost jí to toleruje. Uveďme si několik příkladů.

Něco pro zahřátí: Muslimští obyvatelé západních států si nárokují stále více výsad a výjimek. Někteří z nich odmítají manipulovat v obchodech s alkoholem, jiní odmítají na pokladně číst čárové kódy balíčků s vepřovým masem. Zdravotní sestry odmítají podávat pacientům jídla obsahující vepřové maso, dokonce nechtějí koupat pacienty opačného pohlaví. Medikové odmítají vyšetřovat ženy, medičky si nechtějí podle stávajících hygienických předpisů mýt ruce, protože obnažené předloktí je necudné. A příště diabetikovi muslimský lékárník neprodá vepřový inzulin, protože je to proti jeho víře!

Muslimů je u nás zatím relativně málo, ale máme zde početnou romskou menšinu. Tvrdé jádro romského odporu mezi našimi Romy tvoří převážně Olaši. U nich se, podobně jako u muslimů, kupují nevěsty jako dobytek na trhu. A když manželka zlobí, manžel se na její rodinu hněvá. A když se spor včas neuhasí, může dojít k tragédii. To se potom unášejí patnáctileté dívky, kterým se při únosu zlomí noha, přicházejí přestřelky. Postřelení člena jedné znesvářené rodiny řešil v pondělí brněnský soud. A co pronesl právní zástupce obžalovaného? Prý by měl soud přihlédnout k tomu, že pro členy romské komunity jsou zvyky nadřazené českým zákonům. Odvolal se na výrok italského soudu, který osvobodil romskou matku, která v rozporu s italským právem využívala své dítě k žebrání. Italští stoupenci multikultury podřezávají větev většinové italské společnosti.

Kdybych byl hodně zlomyslný, radoval bych se, když na svou naivitu doplatí právě stoupenci multikulturalismu. Mezi ně zřejmě patřila část z několika desítek dívek, které smrtícím virem HIV nakazil kamerunský imigrant Simon Moleke Nije v Polsku. Tento imigrant se lživě vydával za politického uprchlíka a stal se idolem stoupenců multikulturalismu. Už když přijel do Polska, věděl s největší pravděpodobností, že je nakažený a rozhodně to věděl poté, co se mu některé z jeho bývalých milenek svěřily s pozitivním testem na HIV. Zásadně odmítal používat kondom a když na něj dívky naléhaly, označil jejich chování za rasistické. A rasismus je špatný, jak ví každá uvědomělá multikulturalistka; prostě už neměly protiargument.

František Kostlán ve zmiňovaném článku píše, že se z odmítnutých imigrantů stanou putující ilegálové a že se z nich mohou ze zoufalství stát zločinci. Ano, to se stát může, přiznejme si to poctivě. Pokud ale nebude příval imigrantů přísně regulován, bude docházet k rychlé islamizaci Evropy, budou zde vyrůstat ghetta plná zločineckých gangů a přijedou i zástupy lidí nakažených virem HIV. Proti tomu je pár desperátů, které se nepodaří z Evropy vypudit, relativně malá oběť. František Kostlán slibuje pokračování, třeba nám sdělí nějaké recepty, kterak zatočit s těmi „zlými“ a nechat se obohatit dobráky z cizích kultur. Jsem ale v tomto ohledu hodně skeptický.

Explore posts in the same categories: Domácí politika, Evropská unie, Právo

komentářů 17 on “Multikulturalismus je mor, pane Kostláne”

  1. AntiMultikulti Says:

    Sociální inženýry typu Kostlán a Tydlí rád opravdu nemám. Cizinci, třeba i puntíkovaní, mi nevadí, pracuji s nimi denně a nemám problémy ani s muslimem, který pětkrát denně tříská hlavou o zem jako divý. Ale čeho je moc, toho je příliš. Musí platit toto: když tady chceš žít, budeš dodržovat zákony, které schvalujeme my, jinak táhni! A ještě jedna věc: počet přistěhovalců musí být tvrdě regulován na nějakou malou, únosnou mez. Aby se nám potom nestalo, že za 30 let tady budeme v menšině a oni si odhlasují své zákony proti nám. A nedělejme si iluze: jak by s námi cikáni jednali, bylo vidět v Janově – ženy by šlapaly E55 a my bychom makali jako bílí, protože onipřece mají právo na to, aby za naše love mohli kuřiť a piť celé dny.

  2. kion1 Says:

    Tenhle chlív, co nám „pravdoláskové“ chystají dokáže vyřešit už jen někdo, jako Augusto Pinochet.
    Já osobně do toho půjdu, protože jiné řešení nevidím.

  3. AntiMultikulti Says:

    Výborně kione. To je i můj favorit, Augusto Ugarte Pinochet!!! Četl jsi o něm knihu od Viala?

  4. caraalsol Says:

    Zdravím Vás, pánové. Osvícený diktátor by mohl představovat dočasné řešení, ale zatím všichni diktátoři odešli a situace po jejich odchodu se začala „normalizovat“. Multikulturní hnutí má celosvětovou (resp. celozápadní) působnost a jediná cesta vede přes jeho totální vykořenění v rámci západního prostoru na základě solidarity a posilování národně uvědomělých hnutí. Jinak se budou problémy vracet se zvýšenou intenzitou. Toť můj názor.

  5. frreka Says:

    AntiMultikulti: co to je sociální inženýrství? můžete mi to vysvětlit? jestliže snaha o soužití lidí různých kultur je sociálním inženýrstvím, tak jak by se dala nazvat snaha o částečné nebo úplné omezení imigrace, umělých potratů, snaha regulovat národnostní složení obyvatelstva atp? není to taky sociální inženýrství? a vůbec, nedá se takto nazvat jakákoliv snaha podle určité ideologie ovlivňovat život společnosti? nebylo to, co se dělo v nacistickém Německu taky sociálním inženýrstvím (připomeňme např. všechny ty manévry s Poláky na dobytých územích)? nebylo to, co dělal Stalin a další v SSSR taky sociálním inženýrstvím (rusifikace pobaltí, hladomor na Ukrajině, přesouvání kavkazských národů)? a co takhle současná snaha Čínské vlády o regulaci přírůstku obyvatel?
    Mám takovej pocit, že pojem „sociální inženýrství“ je tady používán jako svého druhu sprosté slovo podobně jako „židobolševik“. Protože jistě také sám zastáváte určitou formu sociálního inženýrství, pro vás přijatelnou, ale nenazýváte ji tak. Spš jí budete říkat „správná cesta“ nebo „důraz na tradiční hodnoty“, co já vím… sám tady totiž voláte po svého druhu sociálním inženýrství v podobě regulace imigrace, aby se náhodou nestalo, že tady do 30ti let nebudou Češi ale někdo jiný.

    caraalsol: můžete mi osvětlit, jak byste chtěl vykořenit multikulturní hnutí? jaké sociální inženýrství byste chtěl k tomu použít?

  6. caraalsol Says:

    Pane Řeko, v prvé řadě si myslím, že sociální inženýrství praktikují současné vlády a vlivové skupiny, které ovládají v globálním měřítku politiku. Kdyby nebylo sociálního inženýrství, lidé by se zařídili podle svého. Děláš neplechu, vybydluješ sousední byty, znečišťuješ společné prostory? Sousedi tě z bytu vyženou pod most. Okrádáš lidi na ulici? Dostaneš klackem po hlavě. Přesně to by se stalo nepřizpůsobivým skupinám, nebýt sociálního inženýrství. Ukázkovým příkladem přehnaných sociálních inženýrů jsou ministři za Stranu zelených, úřad ombudsmana, nevládní nátlakové organizace. Nejsem zastáncem zákonů džungle, ale stát by měl sám jednat především ve prospěch pracujících lidí, kteří tento stát drží na ramenou a ne ve prospěch parazitů a vetřelců.

    Multikulturním hnutím nemám na mysli užitečné idioty indoktrinované nebezpečnou oikofobní a poraženeckou ideologií. Mám na mysli zejména globální lídry tajných společností, eurobyrokraty bez legitimního mandátu, prominentní mediální manipulátory. Tito lidé musí jít od válu a naším hlavním prostředkem není manipulace či sociální inženýrství, ale pojmenovávání problémů, šíření osvěty a hledání účinných opatření, jak problémy skutečně řešit a vrátit moc do rukou skutečných státníků, kteří jednají ve prospěch lidí, které mají na starosti.

  7. AntiMultikulti Says:

    to frreka: ano, máte do značné míry pravdu. A já mám zase svůj názor a uplatňoval bych eugeniku (aniž by mne musel kdokoliv strkat do jednoho pytle s Hitlerem a Stalinem) a pronárodní politiku. Je jasné, že to, co by vyhovovalo většině slušných a pronárodních lidí, by zase nebylo po chuti jiným, to je pravda. Ale kdo je sem zval? Já ne.

  8. Semper Says:

    Ad Antimultikulti : Eugenika, jakožto nauka příčící se přirozenému Řádu, je sama o sobě sociální inženýrstvím toho nehrubšího zrna.
    Ad frreka: k popření multikulti hnutí stačí navodit takovou atmosféru, kdy ve společnosti převládne selský rozum. Multikulturní hnutí spíš předstírá pochopení pro cizí kultury. Ve skutečnosti mu jde o jediné – rozrušit, rozmělnit všechny stavající náboženské systémy a kultury s nimi spojené, a vytvořit jakousi kýženou syntézu. Že výsledkem bude popření jakékoliv skutečné kultury je nabíledni.
    salve!
    S.

  9. AntiMultikulti Says:

    Sempere, ano, je. Ale nyní by nám (také) pomohla.

  10. frreka Says:

    Antimultikulti: S eugenikou bych byl opatrný. vidíte, co to udělalo se psy nebo koňmi za tu dobu, co jsou našimi přáteli. čistota rasy je dvojsečnou zbraní, nehledě na to, že příliš zasahuje do života každého jednoho jedince. Vadí mi že se jejím prostřednictvím to nejkrásnější, čeho je člověk schopen, redukuje na ideologicky řízené páření. Tohle nedělají ani zvířata.

    ano, já souhlasím, že zákony mají platit pro všechny bez rozdílu rasy, pohlaví nebo náboženského vyznání. souhlasím s tím, že agresivním muslimským imigrantům se musí ukázat, že jestli chtějí v této zemi žít, musí pro to něco obětovat. Když nebudou ochotni respektovat normy naší společnosti, prosím, mohou se vrátit do vlasti – aby si uvědomili, proč vlastně odtamtud odešli.
    ale současně taky věřím, že pro takové věci není třeba vytvářet nový řád, ale stačí ve stávajícím systému opravit chyby.

  11. kion1 Says:

    to antimultikulti:
    Nečetl, ale díky za typ.Určitě si pořídím.Teď jsem si objednal Paula Johnsona-Nepřátele společnosti, a jsem na ni zvědav.Tu knihu o generálu Pinochetovi si seženu.

  12. Nihil obstat Says:

    pí.Tydlitátová v deliriu na diskuzi i. dnes, využijte možnosti debaty s paní docentkou

    http://blog2.idnes.cz/diskuse.asp?iddiskuse=A081205_60521_blogidnes

  13. Mikeš Says:

    souhlasím plně se Semperem. Multi je světové spiknutí, zaměřené ma ovládnutí světa. K tomu potřebuje rozbít hodnoty jakékoliv společnosti. Nejde jen o CR, vzpomeňte na Jižní Afriku a Rhodesii. Východ i Západ ve vzájemné notě zničily tamní systém bílé vlády právě ve jménu multíkulturalismu. Přitom se zde černým žilo nejlépe ze všech černochů v Africe (navíc nešlo o původní obyvatelstvo, ale dovezené dělníky, tedy aspoň v JAR – to se úmyslně zamlčuje). Nadnárodním společnostem Západu však vadilo, že nemají přístup k bohatství země, proto zničili bílou nadvládu a přes zkorumpované černé politiky se tohoto bohatství zmocnily. Obyčejným černochům se rázem rapidně snížila životní úroveň a tak byli poštváni na místní bílé. Výsledkem je úplný rozvrat kdysi bohatých zemí. Multíkům ovšem nevadí vláda zločinců typu Mbugabeho, ani obrovská úmrtnost obyčejných lidí, nevidí, že média to zamlčují, o což se stará skupina, ovládají tisk (všichni víme, kdo média ovládá, jaká rasa). Kostlánové jsou nebezpeční jedinci, kteří pro ukájení vlastního ega (protože jinak jsou jen úplné nuly) se prezentují coby Někdo. Čerta starého se starají o problémy lidí (viz Janov), hlavně, že jsou „slavní“ a pobírají tučné prebendy v zájmu židokapitálu. Už jenom proto by měli být postaveni před soud (a posláni do Antarktidy). Jinak Tydlitátová se v diskuzi perfektně odkopává jako zlolajná babice, neschopná smysluplné diskuze, v níž se snižuje dokonce k přímému vyhrožování. A to prý má titul docentky, tak to je horší, jak za komunistů.
    Zdar Caro, děláš záslužnou věc.

  14. Vikina Says:

    Kione, knížka dobrá, jen se připrav na trochu náročnější čtení. To už není jen o historii, ale také o filozofii, takže to zabrat. Ale problematiku s multíky má zmáknutou dobře.

    Caro, koukal jsem, jak jsi to Šulíkovi dobře natíral. Karma.

  15. caraalsol Says:

    Zdravím všechny, děkuji za podporu.

  16. DISIDNET Says:

    Kostlán,Tidlitátová,Kocáb,Havel a další dělají docela hustý věci.Fakt perlej a mám dojem že nám vlastencům svými idiocemi prokazují dost velkou službu.
    Kdyby tady tyhle lidi nestrašili tak by o tech problémech o tom že vláda a policie vždy straní nepřátelům Českého Národa nikdo nevěděl.

  17. mikonako Says:

    jeden velmi známý a uznávaný český spisovatel říká : parafrázuji – pokud někdo z ciziny chce ke mě přijít na návštěvu domů,pak je vítán a pohoštěn ,
    ale pokud mi po určitém čase bydlení v mém vlastním bytě začne tvrdit,že se mu nelíbí,kde stojí moje skříň,co má a nemá dělat moje manželka …atd pak nezbývá než jediné účinné řešení „VEN ….“

    polopaticky pro cikány „gypsies go home to India „


Napsat komentář