Oznámení: Založil jsem Ohlašovnu zajímavých odkazů

Na doporučení Sempera jsem právě založil Ohlašovnu zajímavých odkazů. Pokud se někdo z čtenářů chce s ostatními podělit o nějaký zajímavý internetový odkaz, je diskuse v Ohlašovně tím nejlepším místem. Ohlašovna má kvůli lepší dostupnosti přímý odkaz v pravém sloupci blogu. Až bude diskuse v Ohlašovně příliš dlouhá, založím další instanci, přičemž ty historické zůstanou i nadále dostupné.

Explore posts in the same categories: Obecné

komentářů 10 on “Oznámení: Založil jsem Ohlašovnu zajímavých odkazů”

  1. Semper Says:

    Šulík napsal zajímavý text – ŽASNU ! Asi mu už některé věci také docvakli

    http://sula.blog.idnes.cz/c/60075/Co-je-moc-to-je-prilis.html

    Blog se táká pořadu veřejnoprávní ČT pro homosexuály

  2. Semper Says:

    DULEŽITÉ UPOZORNĚNÍ :

    Falangistický nacionalistický i.obchod se přestěhoval do nového representativního sídla v Madridu.

    možno objednat CD , oděvy(trička, modré i černé falangistické košile, pásky, upomínkové předměty, devocionálie a růžence, měli dokonce i falangistické víno.

    na této stránce (viz link dole) je možno si zdarma stáhnout velmi zdařilé tapety na plochu (oddíl „Descargas mas Visitas“ dole). Doporučuji tapetu Guardia civil (španělské četnictvo stále užívá symboliku liktorských prutů). Rovněž trička se znakem Gardy a Falangy,ale i Legie, poměrně laciná /asi 6,-€/, stojí za pozornost.

    http://www.bazarnacional.com/

    Hlavní stránka zde:
    http://www.bazarnacional.com/

    http://www.bazarnacional.com/

  3. Semper Says:

    Bojuje se na :

    Aktualně cz. se vybarvuje a jeho „moderované“ diskuse také. Rychle všichni pospěště, nelénujte, vstávejte – do boje se hned dejte !!!

    http://aktualne.centrum.cz/domaci/politika/clanek.phtml?id=623817

  4. caraalsol Says:

    Díky za odkazy, Sempere, ten nacionalistický obchod je velice zajímavý. Podívám se zejména po nějaké literatuře, ikdyž modrá košile by se mi do šatníku vešla také. 🙂

  5. Semper Says:

    Bojuje se na :

    http://blog2.idnes.cz/diskuse.asp?iddiskuse=A081206_60642_blogidnes&razeni=&strana=2

    Nejvyšší důležitost, kde se zase flákáte ? Vikino, vem si event. ten Tvůj fraucimór s sebou.

    Salve
    S.

  6. Vikina Says:

    Sempře, zavítal jsem tam a znechuceně odešel. To si už budu raději povídat s plošticemi pod kamenem v potoce, ty mají vyšší IQ (myslím toho Skalku, navíc znáš můj názor na Forresta). To už se mi víc líbilo u Šuly, tam jsme si z toho s Carou začali dělat legraci. Zároveň jsem s potěšením zjistil, že té ježibabě ujíždějí pěkně nervy a není s to, učitelka na VŠ, jediné složitější věty. Argumentace na úrovní protřelé zelinářky na trhu. To by mě zajímalo, kdo smolí ty její paskvily. Představ si, že se mi tak dokonce pokoušela vyhrožovat (prý zveřejní údaje o mé matce) – ta dobrá žena je už 20 let mrtvá a v Plzni byla naposled v r. 1945 – tak co by ta čarodějnice mohla na ni vytáhnout? Že by jí rabín předal ňákou křišťálovou kouli – co myslíš?
    Svůj francimor tam tahat nebudu, ty holky jsou normální a z toho by dostaly kulturní šok; jejich životy si nemohu vzít na svědomí. Salve

  7. Semper Says:

    Hele a co ta zkratka ČSS ? To nebude „česká semprologická společnost“ jak to „vtipně“ vysvětluje…
    Nebyla Tvá matka u národních socialistů (později Čsl. strana socialistická ? Jen tak mi to napadlo, jistě to tam nedala jen tak.

  8. Gangster42 Says:

    These are a class of questions that encompass indirect speech acts. ,

  9. nihil obstat Says:

    Ad gangster:

    padej odsud masone, tady není místo pro tvé šplechy


Napsat komentář