Něco úvodem

Rozhodl jsem se psát blog, který bude zaměřen především na politickou situaci v mé vlasti, České republice, Evropě a ve světě a na širší souvislosti, které politiku utvářejí a provázejí. Název tohoto blogu je poctou světovému falangistickému hnutí, které nelze jednoznačně zařadit na levopravé politické stupnici. Falangismus, to je pro mě především snaha hledat funkční a spravedlivé politické a společenské uspořádání, podpora tradičních západních hodnot s tím, že je nutno vyvarovat se historických chyb. Nejsem rasista, odmítám pronásledování lidí na základě pohlaví, věku, etnické příslušnosti a dalších atributů, které člověk získal svým narozením nebo které si zvolil po zralé úvaze podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Věřím, že každý člověk má právo dělat chyby a nikdo není pro společnost a dobrý život předem ztracený. Odmítám fanatismus všech barev, mediální manipulaci a ostrakizaci lidí s nepohodlnými názory.

Jsem přístupný poctivé diskusi a uvítám souhlasné i nesouhlasné názory. Vyvarujte se prosím rasistických a nenávistných příspěvků, hrubého slovníku a zesměšňování oponentů. Vyhrazuji si právo mazat zlé, hloupé a s tématem diskuse nesouvisející příspěvky. Těším se na Vaši spolupráci.

Explore posts in the same categories: Obecné

komentářů 15 on “Něco úvodem”

  1. Semper Says:

    Milý Cara al sol, vážený bratře,
    je mi ctí poblahopřát Vám k tomuto počinu. Bud´me odvážní, zasazujme rány zleva i zprava, ale vždy – po vzoru starých křižáků – s otevřeným hledím.
    Když Bůh s námi – kdo proti nám.

    Salve !

    Semper,
    t.č. dosluhující vedoucí katolické falangy na i.dnes.

  2. caraalsol Says:

    Srdečně zdravím, Sempere! Jsem rád, že jste zavítal a doufám, že tomuto blogu zachováte přízeň. Změnil jsem nastavení komentářů a tyto nadále nebudou podléhat apriornímu schvalování, tak doufejme, že tuto politiku nebudu muset revidovat. Každopádně existuje několik možností, jak omezit implicitně komentáře buďto podle autora nebo podle obsahu.

    Tento blogovací systém umožňuje přidat další autory s právem přidávání vlastních článků, takže kdybyste se chtěl přidat, byl bych velmi rád. Zkontaktuji i Vikinu a případně další rozumné lidi z iDnesu, tohle nemusí být nutně jenom můj blog. Samozřejmě další možnost je založit si blog vlastní, což je pro některé lidi jistě lákavější volba.

  3. Vikina Says:

    Také jí vítám tento počin a jsem zvědav, jak se to tu rozvine. Uvidíme, kdo všechno se přidá a přeji hodně úspěchů. S pozdravem Vikina

  4. Vikina Says:

    Zdravím, Caro. Jsem také rád, že zde vzniká tento blog. Uvidíme, kdo všechno se přidá. Zatím přeji mnoho zdaru, Vikina

  5. meloun rudy Says:

    Ale kokám, že fašouni si tady udělali svou falanfistickou smrdutou stoku.
    Viva la república tercera socialista.

  6. kion1 Says:

    Držím Vám palce!!!

  7. Semper Says:

    Zdravím,
    Vikina píše, že mu nejde se sem přihlásiti, tak nevím ? Podle mě je to tak jednoduché, že už to ani jednodušší býti nemůže. Dávám ted´ přednost práci na i. děsu
    Avšak vidím, že sem zavítala rudá nahnilá zelenina. Tady může jenom „cagar para el perro…“
    A ted´ koukám, že dorazil i kion , dobře, výborně…

    Salve :
    S.

  8. caraalsol Says:

    Kione, vítám Vás srdečně na těchto stránkách a děkuji!

    Sempere, Vikimu napíšu, snad na to přijdeme. V zásadě je možné, že v systému nastala nějaká výjimečná situace a data se nedostala do databáze. Doufejme, že šlo opravdu šlo jenom ojedinělý případ. Mezi komentáři čekajícími na schválení se každopádně nic neobjevilo. A jak jsem psal, nyní jsou diskuse otevřené úplně (připomínám, že ta potřeba schválení komentáře byla věcí implicitního chování systému a ne mojí vědomé volby).

  9. caraalsol Says:

    A už jsem na to přišel, komentáře Vikiny propadly do spamu. Antispamový filtr zřejmě používá nějakou databázi, do které se dostal daný poskytovatel připojení.

  10. AntiMultikulti Says:

    Výborně, Caro. Známe se z mnoha diskuzních příspěvků, mj. máš ode mne ti citaci třetí sloky chilské hymny. To je ono, boj proti multikulti pablbům, které předstvauje zejména Tydlí (ta se zase vycajchnovala na iHnusu), je nanejvýš potřebný.

  11. caraalsol Says:

    Antimultikulti, rád Tě vidím a zdravím. Co se týče paní T, musím se vždycky znovu smát, jak se veřejně rozhodne nepsat do diskusí nebo dokonce je ani nečíst a zatím její slabá vůle vždycky způsobí, že začne pod články jiných exhibovat. Jsem přesvědčen, že všechny diskuse, zejména ty na žhavá témata, podrobně čte. Její články jsou často dost děsné a podle mě u mnohých lidí vyvolávají jiné reakce, než by si ona a její souputníci přáli. Máme spoustu vážnějších a nebezpečnějších soupeřů a to i na půdě slovních soubojů.

  12. Semper Says:

    Na iděsu nastoupil nový kamarád naší Věruš , p. Borovička . („Za sexem do vatikánu“)
    Tak tam někdo taky nastupte. Arriba !
    Zde je link:

    http://borovicka.blog.idnes.cz/c/58340/Za-sexem-do-Vatikanu.html

    Salve
    S.

  13. caraalsol Says:

    Sempere, zdravím a díky za odkazy!

  14. Semper Says:

    VĚC PRO OHLAŠOVNU:

    Na děsu se vyskytuje jakási desorientovaná entita jménem hasch, dělá neplechu na níže uvedeném blogu. Bud´ je to nějaký agent Tydlitátky, nebo smutný případ zmateného neonácka, mrkněnte tam:

    Arriba!

    http://blog2.idnes.cz/diskuse.asp?iddiskuse=A081201_60033_blogidnes&reakce=28050086


Napsat komentář